Laminaatti- ja vinyylilattioiden asennus

Laminaatti- ja vinyylilattioiden asennukset alueella Pieksämäki, Mikkeli, Jyväskylä ja muu Keski-Suomi

Haluatko kestävän ja helppohoitoisen laminaatti- tai vinyylilattian kohteeseesi. Me toteutamme sinulle sellaisen.

Suoritamme vaativatkin laminaatti- ja vinyylilattioiden asennustyöt vuosikymmenten kokemuksella ja tinkimättömällä ammattitaidolla. Olipa kyseessä asuinhuoneiston, toimitilan tai vapaa-ajan kohteen lattian toteutus, voit luottaa siihen että työmme laatu ja lopputulos miellyttää silmää.

Laminaatti- ja vinyylilattioissa riittää valikoimaa jokaiseen makuun. Eri värejä, pintakuvioita ja paksuuksia löytyy paljon. Laadukkaat laminaatti- ja vinyylilattiat ovat pitkäikäisiä ja niistä löytyy myös julkisiin tiloihin tarkoitettuja versioita, joiden kulutuskestävyys on poikkeuksellisen hyvä.

Teemme tarvittaessa myös uuden lattiapinnan asennusta edeltävät pohjatyöt laadukkaan lopputuloksen takaamiseksi. Vaativimmatkin lattiapinnat syntyvät meiltä viimeisen päälle viimeisteltyinä kokonaisuuksina.

Kauttamme saat esimerkiksi seuraavat laminaatti- ja vinyylilattoihin liittyvät lattiatyöt:

  • Lattian tasoitustyöt laminaattilattian asennusta varten
  • Laminaattilattioiden asennus
  • Laminaattilattioiden vauriokorjaukset

Saat kauttamme aina kaikki tarvittavat materiaalit, työt ja toimituksen avaimet käteen periaatteella. Kun haluat tyylikkään ja ammattitaidolla toteutetun lattian edullisesti, ota meihin yhteyttä. Voit soittaa tai jättää yhteydenottopyynnön oheisella lomakkeella.

Muista kotitalousvähennys! Asunnon remontti ja kunnossapitotöistä saa tehdä kotitalousvähennyksen, joka kannattaa hyödyntää. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä löydät täältä.

Yhteydenottolomake