Uudet parkettilattiat ja vanhojen parkettilattioiden hionta

Parkettilattioiden asennus, hionta, lakkaus ja hoitotyöt alueella Pieksämäki, Mikkeli, Jyväskylä ja muu Keski-Suomi

Haluatko uuden upean parkettilattian kohteeseesi? Vai onko sinulla jo parkettilattia, jonka haluaisit uudistaa entiseen loistoonsa, mahdollisesti hiukan eri sävyyn pintakäsiteltynä?

Suoritamme kaikki parkettilattioihin liittyvät vaativatkin työt vuosikymmenten kokemuksella ja tinkimättömällä ammattitaidolla. Olipa kyseessä asuinhuoneiston, toimitilan tai vapaa-ajan kohteen parkettilattian toteutus, voit luottaa siihen että työmme laatu ja lopputulos miellyttää silmää.

Mikäli haluat uuden parkettilattian, valikoimaa on laajasti. Kun valinta on tehty, hankimme sinulle valitsemasi lattiamateriaalin joka toimitetaan suoraan kohteeseesi. Toimituksen saavuttua aloitetaan uuden lattian asennus.

Mikäli kohteessasi on jo parkettilattia, uudistamme sen uuteen loistoon hiomalla ja huolellisella pintakäsittelyllä. Uuden pintakäsittelyn yhteydessä on mahdollista myös sävyttää vanha lattiapinta esimerkiksi valkolakalla ja luoda siten tilaan uutta ilmettä.

Teemme tarvittaessa myös uuden lattiapinnan asennusta edeltävät pohjatyöt laadukkaan lopputuloksen takaamiseksi. Vaativimmatkin pintamateriaalit kuten palaparketit ja kalanruotoparketit syntyvät meiltä viimeisen päälle viimeisteltyinä kokonaisuuksina.

Kauttamme saat esimerkiksi seuraavat parkettilattioihin liittyvät työt:

Parkettilattiat

  • Lattian tasoitustyöt parketin asennusta varten
  • Uudet parkettilattiat, myös erikoistyöt
  • Parkettien hionta
  • Parkettien lakkaus, sävytys, öljyäminen
  • Parkettien vauriokorjaukset
  • Lattioiden listoitustyöt

Saat kauttamme aina kaikki tarvittavat materiaalit, työt ja toimituksen avaimet käteen periaatteella. Kun haluat tyylikkään ja ammattitaidolla toteutetun lattian edullisesti, ota meihin yhteyttä. Voit soittaa tai jättää yhteydenottopyynnön oheisella lomakkeella.

Muista kotitalousvähennys! Asunnon remontti ja kunnossapitotöistä saa tehdä kotitalousvähennyksen, joka kannattaa hyödyntää. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä löydät täältä.

Yhteydenottolomake