Uudet lautalattiat ja vanhojen puulattioiden hionta

Lautalattioiden asennus ja hoitotyöt alueella Pieksämäki, Mikkeli, Jyväskylä ja muu Keski-Suomi

Haluatko uuden upean lautalattian kotiin tai mökille? Vai löytyykö kohteestasi jo hiukan kuluneet lattialaudat, jotka haluaisit uudistaa entiseen loistoonsa, mahdollisesti hiukan eri sävyyn pintakäsiteltynä?

Suoritamme vaativatkin puulattioiden asennus- ja kunnostutyöt vuosikymmenten kokemuksella ja tinkimättömällä ammattitaidolla. Olipa kyseessä asuinhuoneiston, toimitilan tai vapaa-ajan kohteen puulattian toteutus, voit luottaa siihen että työmme laatu ja lopputulos miellyttää silmää.

Mikäli haluat uuden lautalattian, voit valita eri puulaatujen ja lautaleveyksien väliltä mieleisen. Yleisin lautalattia tehdään laadukkaasta mäntylaudasta. Kun valinta on tehty, hankimme sinulle valitsemasi lattiamateriaalin joka toimitetaan suoraan kohteeseesi. Toimituksen saavuttua aloitetaan uuden lattian asennus.

Teemme tarvittaessa myös uuden lattiapinnan asennusta edeltävät pohjatyöt laadukkaan lopputuloksen takaamiseksi.

Mikäli vanha puulattia on jo olemassa, uudistamme sen uuteen loistoon hiomalla ja huolellisella pintakäsittelyllä. Uuden pintakäsittelyn yhteydessä on mahdollista myös sävyttää vanha lattiapinta esimerkiksi valkolakalla ja luoda siten tilaan uutta ilmettä.

Kauttamme saat esimerkiksi seuraavat lautalattioihin liittyvät työt:

  • Lautalattioiden pohjatyöt
  • Uusien lautalattioiden asennukset
  • Vanhojen lautalattioiden hionta
  • Lautalattian sävytys, lakkaus, öljyäminen

Saat kauttamme aina kaikki tarvittavat materiaalit, työt ja toimituksen avaimet käteen periaatteella. Kun haluat tyylikkään ja ammattitaidolla toteutetun lattian edullisesti, ota meihin yhteyttä. Voit soittaa tai jättää yhteydenottopyynnön oheisella lomakkeella.

Muista kotitalousvähennys! Asunnon remontti ja kunnossapitotöistä saa tehdä kotitalousvähennyksen, joka kannattaa hyödyntää. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä löydät täältä.

Yhteydenottolomake